Sidste nyt

HPV vaccination til drenge.
Pr. 1/10 kan drenge der er fyldt 12 år EFTER 1. juli 2019 gratis får HPV vaccination. Bestil en tid hos sygeplejerskerne til dette.

https://www.sst.dk/da/sygdom-og-behandling/vaccinationer/hpv-vaccination/drenge-der-er-til-drenge

NYE TELEFONTIDER:
Pr. 1/7-2019 lukker vores telefon om eftermiddagen. Dvs. Det er muligt at ringe og bestille tider, recepter mm. fra kl 8-12 dagligt.
Akuttelefonen vedr. akut opstået sygdom vil forsat være åben til kl 16.

FORSINKELSER:
Af hensyn til at kunne udnytte vores tid maksimalt, kvaliteten af vores arbejde og vores arbejdsmiljø kan vi ikke acceptere at man kommer for sent til en planlagt tid. Vi vil i disse tilfælde bede jer om at bestille en ny tid.
Tak for jeres forståelse.

NYT BOOKINGSYSTEM: Efter 6 mdr med forsøg på at implementere et nyt bookingsystem må vi indse at det ikke er lykkedes. Vi går derfor tilbage til det gamle online bookingsystem “aftalebogen” fra den 8/1-2020. Vi beklager meget de gener det har medført og håber på mere stabilitet i fremtiden.

MEDICIN:

Du kan med fordel bestille den medicin du mangler, når du alligevel er inde hos læge eller sygeplejersken – Det gør det nemmere for os, når vi alligevel har din journal åben.

PLEJEHJEMSLÆGER
Den 1. Februar tiltræder klinikken stillingen som fast plejehjemslæge på plejehjemmet Møllebo og fast læge for ældreboligerne på Pedersvej 102.
Vi glæder os til samarbejdet.