Læge Mie Jensen holder orlov i 3 måneder fra 01.08.23 - 31.10.23. Er herefter tilbage i klinikken igen.

 

Gratis vaccination mod influenza og COVID-19 er desværre IKKE et tilbud her i praksis i år

Fra 1. oktober 2023 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, er gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko. Der kan samtidig vaccineres mod COVID19. Desuden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza. Hidtil har din praktiserende læge kunnet tilbyde disse vaccinationer, men i år har myndighederne besluttet, at vaccinationerne i stedet tilbydes i regionale vaccinationscentre og hos andre private aktører. Vi beklager, at vi derfor ikke kan vaccinere, som vi plejer.

 

Videokonsultation er nu muligt via “min læge” app. Bestil planlagt tid til dette som vanligt.

HPV vaccination til drenge.
Pr. 1/10-20 kan drenge der er fyldt 12 år EFTER 1. juli 2019 gratis får HPV vaccination. Bestil en tid hos sygeplejerskerne til dette.

https://www.sst.dk/da/sygdom-og-behandling/vaccinationer/hpv-vaccination/drenge-der-er-til-drenge

FORSINKELSER:
Af hensyn til at kunne udnytte vores tid maksimalt, kvaliteten af vores arbejde og vores arbejdsmiljø kan vi ikke acceptere at man kommer for sent til en planlagt tid. Vi vil i disse tilfælde bede jer om at bestille en ny tid.
Tak for jeres forståelse.

MEDICIN:

Du kan med fordel bestille den medicin du mangler, når du alligevel er inde hos læge eller sygeplejersken – Det gør det nemmere for os, når vi alligevel har din journal åben.

PLEJEHJEMSLÆGER

Vi passer plejehjemmet Møllebo.